Menu
Obec Rabčice
obecRabčice

Ochrana osobných údajov

V zmysle ustanovenia § 60 ods. 1 zákona zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niekorých zákonov.

Vážení občania,

osobné údaje doktnutých osôb spracúva Obec Rabčice, Rabčice 196, 029 45 Rabčice, 00314846 v právnom postavení prevádzkovateľa (ďalej len ako "prevádzakovateľ")

Osobné údaje dotknutých osôb prevádzkovateľ spracúva v súlade s Nariadením Európského parlamentu a rady (EU)ˇ2016/679 z 27. aprála 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov)a so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Informrácie o spracúvaní osobných údajov prevádzkovateľom sú vám plne k dispozícii na webovom sídle www.osobnyudaj.sk/informovanie, ako aj vo fyzickej podobe v sídle a na všetkých kontatných miestach prevádzkovateľa.

Kontakt na zodpovednú osobu:

Mgr. Dávid Mikulec

Vyhľadávanie

rozšírené vyhľadávanie

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Odkazy

Virtuálny cintorín

cintoriny.sk

banner-cokdeje-120x60pxMapový portál

našaorava.sk

Interreg

Zahrajte si hru o obci Rabčice

propagačná hra

NATUR-PACK

natur pack

naturpack.sk

Návštevnosť

Návštevnosť:

ON LINE: 6
DNES: 462
TÝŽDEŇ: 1229
CELKOM: 599487

Mobilná aplikácia

Aktuálne informácie od nás
Priamo vo vašom telefóne
Viac o aplikácii
Stiahnite si našu mobilnú aplikáciu na